Hoe het werkt

Je wilt gewenst gedrag uitlokken met de Way Changer. Hoe werkt dat? 

 


 

1. Een account aanmaken

 

Maak een account aan voor jouw organisatie

 

Wij accepteren het verzoek om een account aan te maken zo snel mogelijk, en sturen je jouw inloggegevens toe. De eerste persoon die een organisatie aanmeldt, wordt de beheerder van de organisatie. Deze persoon kan bijvoorbeeld gebruikers toevoegen en casussen toevoegen (zie stap 2 + 3). 

 


 

2. Casussen toevoegen

 

Log in en bekijk in jouw dashboard een overzicht van alle beschikbare casussen. Voeg een casus toe om er onbeperkt toegang tot te krijgen, door in het dashboard te klikken op 'koop toegang'.

Ook heb je de optie om eenmalig toegang te vragen tot een casus. Je voegt dan geen casus toe, maar je kan de casus wel één keer gebruiken om te kijken hoe jouw situatie kunt optimaliseren om gewenst gedrag uit te lokken. Lees hier hoe dat werkt.

 


 

3. De Way Changer invullen

 

Vul de Way Changer in voor jouw situatie, om erachter te komen wat je kunt doen om het beste uit gedrag te halen.

Je bent er nu helemaal klaar voor om te achterhalen wat jouw organisatie kan doen om gewenst gedrag uit te lokken. Klik in het dashboard op 'vul casus in' en beantwoord de vragen over jouw situatie. Elke gebruiker kan de casussen waar jouw organisatie toegang tot heeft, invullen.

Een gebruiker kan ook andere mensen uitnodigingen om een casus uit de Way Changer eenmalig in te vullen. Dit kan door te klikken op 'nodig iemand uit' of 'meerdere mensen tegenlijk uitnodigen'. Mensen die uitgenodigd worden, ontvangen deze uitnodiging via e-mail, en kunnen de Way Changer één keer invullen voor hun eigen situatie. Als gebruiker kun je de resultaten van anderen inzien door te klikken op 'resultaten'.

 


 

4. Gedrag veranderen met de Way Changer!

 

Yes! Nu weet je wat jouw organisatie in jouw situatie het beste kan doen om gewenst gedrag uit te lokken. Ga aan de slag met deze gedragsveranderstrategie om jouw situatie zo in te richten dat deze het beste uit gedrag haalt. Want alleen als de situatie zo is ingericht dat deze gewenst gedrag uitlokt, zul je succesvol gedrag veranderen!