Prijzen


 

Eerst meer weten en een demonstratie inplannen?

 

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst een beter beeld hebt van wat de Way Changer nou precies inhoudt. We laten je er daarom met plezier een demonstratie van zien.

 

Vraag een gratis demonstratie aan 

 

Alle prijzen zijn inclusief btw.


 

Account aanmaken

 

Om succesvol gedrag te veranderen met de Way Changer heeft jouw organisatie een account nodig, zodat je casussen kunt toevoegen en daarmee aan de slag kunt gaan. Dit is gratis.

 

Maak een account aan en krijg toegang tot het dashboard!

 


 

Casussen 

 

Nadat jouw organisatie een account heeft aangemaakt, kun je casussen toevoegen. Elke casus staat voor een te beïnvloeden gedrag. Het toevoegen van een casus aan een account brengt eenmalig kosten met zich mee.

Nu beschikbaar: 

  • Tevredenheid in de openbare ruimte (€ 2.499,95)
  • Recyclegedrag (€ 1.499,95)

Binnenkort beschikbaar: 

  • Verzoeken accepteren (en weerstand voorkomen) (€ 2.499,95)
  • Voedingskeuze (gezond en duurzaam) (€ 2.499,95)

 


 

Strategie voor één situatie

 

Wil je een casus eerst eens eenmalig proberen, voordat je toegang koopt? Of wil jouw organisatie simpelweg maar voor één situatie een gedragsveranderstrategie? Dan is de strategie voor één situatie geschikt voor jou. 

Om er zeker van te zijn dat de strategie precies op maat is voor jouw situatie, kunnen onze gedragsexperts het invullen van de casus ook begeleiden. Zij loodsen jullie dan door de vragen heen, en lopen na afloop met jullie door de strategie heen. 

  • Strategie voor één situatie (€ 995,95)
  • Strategie voor één situatie met Expert begeleiding (€ 1.079,95)

 

Stuur een bericht om de strategie voor één situatie aan te vragen

 


 

Een nieuwe casus ontwikkelen

 

Is het gedrag dat jij bij mensen wilt stimuleren nog niet beschikbaar als casus, maar wil je daar wel mee aan de slag? Dan heb je de kans om een nieuwe casus te ontwikkelen. Wij realiseren dan een nieuwe casus, op maat gemaakt voor jouw organisatie, eventueel inclusief nieuwe nudges/interventies/materialen/(media-)uitingen. 

Omdat we het ontwikkelen van een nieuwe casus als een investering zien, kijken we graag wat we voor je kunnen doen om het investeren in een nieuwe casus haalbaar of rendabel te maken. Zo kunnen we jouw organisatie bijvoorbeeld gratis toegang geven tot een aantal andere casussen naar keuze. 

  • Investeren in een nieuwe casus (vanaf € 37.500,- OF € 21.174,95 als je het oké vindt dat we een algemene versie van jouw casus beschikbaar maken voor iedereen)
  • Ontwikkelen van nieuwe nudges/interventies/materialen/(media-)uitingen (vanaf € 2.494,95)

 

Interesse in een nieuwe casus ontwikkelen? Neem dan contact op